Verhaaldesigner Pentiment werkt aan Avowed

Verhaaldesigner Pentiment werkt aan Avowed

Verhaaldesigner Zoe Franznick is na haar werk aan Pentiment begonnen met werken aan de rpg Avowed.

Dat blijkt uit haar Linkedin-pagina. Ze is deze maand begonnen met werken aan de rpg van Obsidian Entertainment. Voorheen werkte ze aan Pentiment, een project dat door een klein team binnen Obsidian werd gemaakt en door velen werd geprezen vanwege het verhaal.

Pentiment kreeg een 90 op zustersite PU en wordt met name geprezen vanwege diens sterke verhaal. "Pentiment is een onconventioneel meesterwerk. Degenen die het spel - ondanks het trage begin - in de armen sluiten, krijgen een meeslepend verhaal met schrijfwerk van absolute wereldklasse en een vleugje humor voorgeschoteld. De game pakt je bij de strot en laat je niet los tot de aftiteling over het scherm rolt."

Veel officiële details over Avowed zijn er nog niet. Duidelijk is wel dat de game zich afspeelt in hetzelfde universum als de Pillars of Eternity-games. Het is niet bekend wanneer de Xbox- en pc-game uit moet komen of wanneer het spel weer officieel getoond gaat worden. Uit interne documenten bleek dat Avowed Obsidians versie van The Elder Scrolls moet worden. De game werd in 2020 middels een teaser aangekondigd. Sindsdien is het stil rondom de rpg. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou