Square Enix heeft in grote lijnen een verhaal voor Final Fantasy 10-3 liggen

Square Enix heeft in grote lijnen een verhaal voor Final Fantasy 10-3 liggen

Square Enix heeft in grote lijnen een verhaal voor een potentieel Final Fantasy 10-3 verzonnen.

Final Fantasy 10 is de klassieke PlayStation 2-rpg die als eerste Final Fantasy-game ooit een direct vervolg kreeg in de vorm van Final Fantasy 10-2, waarin de vrouwelijke personages uit het eerste deel de hoofdrol vertolkten. 

Tetsuya Nomura, een vaste ontwikkelaar bij Square Enix die ook verantwoordelijk was voor de personages in FF10, liet in een interview met het Japanse magazine Famitsu weten dat er een mogelijkheid is dat er ooit een derde deel verschijnt. "Als we ooit 10-3 maken, hebben we een synopsis geschreven door Nojima-san. Het project ligt nu stil, maar de plot bestaat." Kazushige Nojima is de schrijver van meerdere Final Fantasy-games. 

Daarna besloot ook Final Fantasy 10-designer en -schrijver Motomu Toriyama te reageren. "Het is niet onmogelijk. Maar we zitten nu niet in een fase waar we er over kunnen praten, tenzij we klaar zijn met Final Fantasy 7 Remake." Daarmee bedoelt hij mogelijk ook het vervolgdeel op Final Fantasy 7 Remake.

Het is onwaarschijnlijk dat een tweede vervolg op Final Fantasy 10 er binnenkort aankomt of wordt onthuld, maar de kans bestaat dus dat er ooit een derde deel uitkomt.

Final Fantasy 10

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die hadden ze al waarschijnlijk, het was oorspronkelijk al het idee om een FFX-3 te maken direct na FFX-2. Maar het is er simpelweg nooit van gekomen, wellicht omdat er toen een enorme drang was om MMO's te maken. En toen kregen we FFXI.

0
test

"In grote lijnen" en "er ligt een synopsis" zijn naar mijn idee twee compleet verschillende dingen. Een synopsis bestaat uit 5 regels waar het verhaal grof uit bestaat. Wat op de achterkant van DVD-hoesjes staat, zeg maar... Klinkt niet echt als iets wat in grote lijnen af is...

0
test

@Colt Nou al je het verhaal in een paar regels in grote lijnen kunt vatten, zou dat mogelijk best kunnen. Stel een game wil bestaan uit een 12 tal onderdelen(zeg maar locaties of gebeurtenissen) dan kun je die lichtelijk in 12 regels wel samenvatten Dan kunnen ze later daar de quests en zijlijnen en sidequests nog bij maken als ze al weten wat de setting en de main event moet zijn . Bijvoorbeeld die sterft zo, of die ontmoet die op een bepaalde manier of setting. Maar goed ik ben het heel erg met je eens dat het geen extreem grote lijnen zijn. Hahah Dus ergens een A4 tje wat ze ooit kunnen oppakken is nogal anders als wat dit bericht vermoed.

0

Aanbevolen voor jou