Verfilming Shadow of the Colossus waarschijnlijk in 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Marks is onder andere bekend van het schrijven van het script voor Street Fighter: The Legend of Chun-Li en schrijft nu het script voor Shadow of the Colo us. In een interview met de krant LA Times geeft hij aan dat de film waarschijnlijk uitkomt als 3D-film. "Studios die mi chien geen intere e hadden in een bepaalde film, worden wellicht enthousiast als het een 3D-film betreft", aldus Marks. Hij kon echter nog niet bevestigen dat de film in 3D verschijnt.

Shadow of the Colo us

In de game Shadow of the Colo us moet de speler zestien gigantische Colo i verslaan door op hun te klimmen en de zwakke plek te vinden. Hiermee moet het leven van een meisje genaamd Mono gered worden. De game heeft geen steden of kerkers om te onderzoeken en er zijn ook geen andere personages om mee te praten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou