Verdien in-game items Dragon Age: Origins via flashgame | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer je bepaalde opdrachten binnen de browsergame Dragon Age Journeys vervuld, word je beloond met gratis items voor Dragon Age: Origins. "Bij het voltooien van bepaalde opdrachten in [Dragon Age] Journeys kun je drie items vrijspelen voor gebruik wanneer je een exemplaar van Dragon Age: Origins koopt voor de PC, Xbox 360 of PlayStation 3. Door Dragon Age Journeys te spelen terwijl je ingelogd bent met je EA-account worden deze items automatisch toegevoegd aan je inventaris in Dragon Age: Origins wanneer je daar met diezelfde account inlogt. Deze rechten zijn van toepa ing op alledrie de platformen", aldus een woordvoerder van BioWare.

Dragon Age Journeys

Dragon Age Journeys is ontwikkeld door EA 2D in samenwerking met een aantal vooraanstaandeindie-ontwikkelaars op flashgebied. De drie items die vrijgespeeld kunnen worden zijn: Embri's Many Pockets, een riem met beschermende, magische krachten. Het Amulet of the War Mage om je aanvallen sterker te maken, en de Helm of the Deep om je mentale en fysieke weerstand te verhogen.

Dragon Age: Origins komt op 5 november uit voor Xbox 360 en PC. De PlayStation 3-versie volgt twee weken later en verschijnt op 19 november.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou