Laatste spelers in Fifa 18 Team Of The Year bekendgemaakt | Gamer.nl

Laatste spelers in Fifa 18 Team Of The Year bekendgemaakt | Gamer.nl

EA Sports heeft vandaag de verdedigers uit het Team Of The Year bekendgemaakt.

In het Team Of The Year, of TOTY, van dit jaar konden Fifa 18-spelers de afgelopen week stemmen wie de beste voetbalspelers waren van 2017. Vandaag heeft EA Sports de vier verdedigers en keeper bekendgemaakt, wat tevens de laatste uit het team zijn.

Marcelo van Real Madrid maakt voor de vierde keer zijn entree in het Team Of The Year. De Braziliaanse linksback heeft dit jaar een rating gekregen van 94 en heeft naast 79 schieten alles boven de 90. Zo heeft hij 95 dribbelen, 94 pa en, 92 verdedigen, 91 fysiek en 90 snelheid. Naast Marcelo staat zijn teamgenoot Sergio Ramos die met een rating van 97 voor de zevende keer te vinden is in het TOTY. De Spaanse verdediger heeft onder meer 98 verdedigen, 96 fysiek, 88 pa en en 86 snelheid.

Het centrale verdedigingsduo wordt afgemaakt door Leonardo Bonucci van AC Milan die zijn debuut maakt in het Team Of The Year. EA Sports heeft hem gelijk een rating van maar liefst 96 gegeven. De Italiaan heeft zoal 97 verdedigen, 96 fysiek, 92 pa en en 80 snelheid. Als laatste verdediger zien we Dani Alves van Paris Saint-Germain, ook wel PSG genoemd. De tweede Braziliaan uit het team staat voor de vijfde keer alweer in het TOTY en heeft dit jaar een rating van 93. De rechtsachter heeft onder andere 93 snelheid en pa en, 91 dribbelen en 88 verdedigen.

De keeper van dit jaar is David de Gea van Manchester United. Gisteren melde we nog dat er sinds Fifa 15 eindelijk weer eens wat spelers waren te vinden uit de Engelse Premier League en nu zien we alweer de vierde. De Spanjaard maakt dit jaar zijn debuut in het TOTY en heeft meteen een rating van 97 weten te krijgen, met op 72 snelheid na alle statistieken boven de 90. Zo heeft De Gea 98 reflexen, 97 duiken, 95 trappen en zowel 92 beheersing als positionering.

De vier verdedigers versloegen zestien andere verdedigers. Hier zaten onder meer Thiago Silva, Alaba, Alex Sandro, Godín en Azpilicueta tu en. David de Gea moest de strijd aan gaan met Buffon, Lloris, Navas en Oblak.

Met de verdedigers is het complete Team Of The Year van Fifa 18 onthuld. Eerder deze week maakte EA Sports al de aanvallers en middenvelders bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou