Verborgen functie onthuld voor de Poké Ball Plus | Gamer.nl

Verborgen functie onthuld voor de Poké Ball Plus | Gamer.nl

Er is een verborgen functie onthuld voor de Poké Ball Plus. Deze nieuwe functie maakt het makkelijker voor de speler om voorwerpen te verzamelen in Pokémon Go. Dit maakt Nintendo bekend op de href="https://topics.nintendo.co.jp/c/article/9edf428b-d72a-11e8-8bfe-0a6d14145cb1.html?fbclid=IwAR0n49I3ckXLqtjpkkoEvQU9qXntwWzTMIrGxKBlGddtQxYDx0VU1SNwKko" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële website</a>.

De Poké Ball Plus was voorheen al voorzien van meerdere functies. Zo is het mogelijk om de Pokéball te gebruiken als een controller. Ook kan er een pokémon uit Pokémon Go of Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee! in de speciale controller gestopt worden om mee te nemen. Bij de vooraf bestelde Pokéball Plus, kan de speler een Mew ontvangen die al in de Pokéball zit.

Pokemon lets go!

Nu is bekend geworden dat de Poké Ball Plus voorwerpen in Pokémon Go automatisch verzamelt wanneer er een PokéStop wordt gepa eerd. Dit met de voorwaarde dat er wel een pokémon in de Poké Ball Plus zit. Indien dit niet het geval is, dan trilt de bal wanneer de speler een PokéStop pa eert en moet de speler op de knop klikken om de items te verzamelen. Dit biedt spelers meer gemak bij het verzamelen van items en versnelt het proces en de progre ie binnen de game.

De Poké Ball Plus verschijnt op 16 november samen met Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee!.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou