Verbeterde versie snowboardgame Stoked aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Bongfish zegt te hebben geluisterd naar de kritiekpunten op het origineel, waarin vooral het snelheidsgevoel ontbrak volgens de critici. Ook worden ditmaal verschillende paden op een berg aangegeven zodat de speler een indicatie heeft waar iets te beleven is op de vrij toegankelijke bergen.

Toevoegingen

Naast de verbeteringen voegt de ontwikkelaar onder andere twee nieuwe bergen toe, waarmee het totale aanbod op zeven komt. Daarnaast wordt de race-modus, die in het origineel alleen beschikbaar was via de multiplayer, toegevoegd aan de singleplayermodus.

Stoked: Big Air Edition moet vanaf 24 november in de Amerikaanse schappen verschijnen. Wanneer en of deze versie ook naar Europa komt, is nog niet bekend. Het origineel is hier vanaf 2 oktober verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou