Verbannen streamer Dr. Disrespect gaat Twitch aanklagen

Verbannen streamer Dr. Disrespect gaat Twitch aanklagen

De van Twitch verbannen streamer Guy 'Dr. Disrespect' Beahm claimt van plan te zijn Twitch aan te klagen.

Dat meldde hij begin deze week op YouTube, waar hij tegenwoordig streamt. Beahm was een van de meest populaire streamers op Twitch, voordat hij in juni 2020 verbannen werd van het platform. Toen werd ook zijn exclusieve deal met Twitch verbroken. Waarom dat precies is gedaan, is nog altijd niet bekend. Wel kreeg hij in 2019 al een tijdelijke ban, omdat hij in de toiletten op E3 aan het livestreamen was.

Volgens Beahm weet hij nu waarom Twitch, dat eigendom is van Amazon, hem voorgoed heeft verbannen. "Ik weet de reden van de ban nu al maanden. En ik zal het maar zeggen: er is een reden waarom ik ze voor de rechter ga slepen."

Sinds augustus 2020 streamt Beahm - wederom als Dr. Disrespect - op YouTube. Tijdens zijn stream eerder deze week gaf hij aan maar een kwart te verdienen van wat hij op Twitch verdiende. Eerder deze maand gaf Beahm aan naar een studiohoofd te zoeken voor een eigen gamestudio.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

" in een badkamer op E3 aan het livestreamen was." Was dat niet gewoon een openbaar toilet waar hij naar binnen liep en de camera hem volgde?

0
test

@Paxopoxo correct

0
test

@MichelMusters Haha niet zo slim dan

0
test

*Tijdens zijn stream eerder deze week gaf hij aan maar een kwart te verdienen van wat hij op Twitch verdiende. * Aaah de pipo verdient te weinig dus klaagt Twitch aan, nu komt de aap uit de mouw, kwal vind ik het maar dat vind ik van 99,99% van die streamers.

0

@DarkraverX Ja precies, dat is de echte reden dat hij Twitch aanklaagt.

0

@DarkraverX Even niet zo hypocriet doen, wat zou jij doen als je 2/3e van je inkomen kwijtraakt en jij passie weet nastreven, namelijk een AAA-game ontwikkelen? Juist, exact hetzelfde. Ik snap dat zijn personage niet voor iedereen is maar deze man is een rasechte entertainer en is er verdomd goed in. Zeer hoge kwaliteit streams!

0
test

@rreloaderr Ach gossie mag ik geen mening hebben, tuurlijk ga gelijk maar roepen met hypocriet zijn, maar goed dat is wat een echte fan nu graag doet als iemand iets over zijn favoriete entertainer roept. De gast staat bekend als een arrogante eikel, niks meer niks minder dus hij zal wel een terechte ban gekregen hebben. Net als de crimineeltjes in het Gooi, waren zulke lieve mannen, hadden nette banen maar trappen ondertussen een ander dood. Jep hypocriet.... je hebt helemaal gelijk.

0

Aanbevolen voor jou