Veertien gamers blijven Halo 2 online spelen | Gamer.nl

Veertien gamers blijven Halo 2 online spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Joe Campbell, één van de veertien gamers die nog altijd Halo 2 aan heeft staan, schrijft op het forum van Halo-ontwikkelaar Bungie: "We blijven Halo 2 spelen tot we gedwongen worden te stoppen. Dat kan komen door Microsoft, Bungie, onze consoles die oververhit raken of gewoon omdat we uit de online modus geschopt worden door lag. We doen dit niet voor een wedstrijd of prijs, maar voor de liefde en herinneringen aan Halo 2."

Microsoft heeft gamers twaalf dagen geleden de mogelijkheid ontnomen games die op de originele Xbox zijn verschenen via Xbox Live online te spelen. Microsoft meldt dat er lang over dit besluit is nagedacht, maar dat het stoppen van de ondersteuning van oorspronkelijke Xbox-games een noodzakelijk kwaad is voor het verbeteren van de dienst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou