Veel PS5-spelers spelen per ongeluk PS4-versie Destiny 2

Veel PS5-spelers spelen per ongeluk PS4-versie Destiny 2

Veel spelers van Destiny 2 spelen per ongeluk de PlayStation 4-versie van het spel op de PlayStation 5.

Daar wijst ontwikkelaar Bungie de spelers op in een blogpost. "We hebben gemerkt dat een aanzienlijk aantal PlayStation 5-spelers de PlayStation 4-versie van Destiny 2 speelt op hun current-gen consoles", zo luidt het bericht. Bungie verwijst PlayStation-spelers naar een blogpost op de PlayStation-website waar wordt uitgelegd hoe te upgraden naar de verbeterde versie van het spel.

De current-gen versie van Destiny 2 is al sinds 8 december 2020 beschikbaar. Op zowel de PS5 als Series X draait de game in 4K, terwijl het spel in 1080p op Xbox Series S loopt. Alle drie de consoles geven het spel in 60 frames per seconde weer. De game laadt sneller op alle nieuwe consoles en heeft een field of view-slider, waarmee de grootte van de kijkhoek aangepast kan worden. Alle eigenaren van Destiny 2 kunnen gratis overstappen op de verbeterde versie.

Verder maakt Bungie in de post bekend dat de game op oude consoles een update krijgt. Op PS4, PS4 Pro, Xbox One en Xbox One X worden sommige texturen aangepast zodat ze minder zwaar zijn voor de hardware. De update komt uit bij de release van Lightfall op 28 februari 2023. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je bent toch echt wel verstandelijk beperkt als je de verkeerde versie aan het spelen bent. Het staat met koeienletters aangegeven welke versie je download. Smart Delivery is wat dat betreft wel een uitkomst.

0

@The_Stifmeister zomaar waar het lijkt erop Microsoft ervan uit gaat dat hun fans beperkt zijn.*dit is een grapje Je hebt natuurlijk gelijk wat dat betreft loopt Microsoft qua ondersteuning en dergelijke wel voor op de PlayStation, maar ja ik ben zeer vergefelijk als ze dan weer een knaller als GoW Ragnarok droppen

0
test

@TripleR40 Nouja, de storage uitbreiding is daar ook een mooi voorbeeld van :)

0

Qua gebruiksvriendelijkheid kan PS nog wel wat leren

0

Aanbevolen voor jou