Veel nieuwe informatie over Hogwarts Legacy uitgelekt

Veel nieuwe informatie over Hogwarts Legacy uitgelekt

Er wordt online veel nieuwe informatie over Hogwarts Legacy verspreid, mede doordat iemand het officiële artbook al in handen heeft gekregen. Pas op: dit artikel bevat spoilers.

Een Twitter-gebruiker genaamd Bigby plaatst al een aantal uur meerdere foto’s van de inhoud uit het boek op zijn timeline. Op de afbeeldingen zien we onder meer het inventarismenu in de game, verschillende uitvoeringen van de wereldmap, een hele hoop fabeldieren en meerdere personages, waaronder een aantal nieuwe professoren van Zweinstein. Ook krijgen we meerdere locaties in het kasteel en daarbuiten te zien. De afbeeldingen staan momenteel nog steeds online; de vraag is wanneer zijn tweets uit de lucht worden gehaald.

Naast plaatjes deelt de gebruiker ook concrete informatie rondom de campagne van Hogwarts Legacy. Zo beweert hij dat de hoofdcampagne van de game zo’n 35 uur duurt. Als je 100 procent op je savefile wilt hebben, zou je hooguit 70 uur moeten steken in het spel.

Verder gaat hij ook in op missies en puzzels. Zo zouden gebruikers pas aan het eind van het verhaal de onvergeeflijke vloek Avada Kedavra vrij kunnen spelen, door middel van een sidequest.

Elk Zweinstein-huis in Hogwarts Legacy kent overigens zijn eigen hoofdmissies, maar uiteindelijk komen ze alle vier bij elkaar voor een identieke conclusie. In slechts één van die hoofdmissies schijnt de bekende tovenaarsgevangenis Azkaban een belangrijke rol te spelen.

In een Discord-server over de game doet nog meer informatie over de game de ronde. Eén gebruiker claimt een vroeg exemplaar te hebben van de game. Die persoon beweert dat je in de game zelfs een Fenix – een zeer zeldzaam fabeldier – kunt vangen.

Alle gelekte informatie wordt bijgehouden in deze Reddit-draad.

Hogwarts Legacy komt op 10 februari uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Twee maanden later, op 4 april, verschijnt de game voor PlayStation 4 en Xbox One. Een Switch-versie volgt nog op 25 juli. De PlayStation-versies van de game krijgt nog een extra missie die op andere consoles niet speelbaar is.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola neem vooral deze leaks met een korrel zout, dit is allemaal via via gehoord. IE ik ken iemand die iemand kent die de game heeft gespeeld en mij dit heeft verteld.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou