Het releaseschema voor de PlayStation Store heeft een grote achterstand opgelopen, dat wil Sony met extra updates opvangen. Het bedrijf heeft op zijn eigen blog een lijst met alle aanbiedingen en de nieuwe content gepubliceerd. De meeste aanbiedingen zijn geldig tot 8 juni.

Zo is Borderlands afgeprijsd naar 19,99 euro, kost Assassin's Creed II nu 21,99 euro en is de God of War HD Collection tien euro goedkoper, deze kost nu 19,99 euro. In totaal zijn er 25 PlayStation 3-games afgeprijsd. Daarnaast zijn er tien PlayStation Portable-games in de aanbieding, waaronder de twee God of War-games, NBA 2K11 en Modnation Racers. Tot slot zijn er vijf PlayStation Minis, waaronder Angry Birds, afgeprijsd en is PSOne-game Rayman verkrijgbaar voor de actieprijs van 3,59 euro.

Onder de nieuw verschenen games bevinden zich Streets of Rage 2 en Puzzle Agent voor PS3, Guilty Gear XX Accent Core Plus voor PSP en de PSOne Classics Final Fantasy VI en Parasite Eve 2. Ook zijn de demo's van InFamous 2, No More Heroes' Paradise en Red Faction: Armageddon online verschenen. Naast deze releases en aanbiedingen zijn er veel uitbreidingen en downloadbare contentpakketten uitgebracht voor verschillende games.