Nieuws

Veel meer details van Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgelekt

Het slechtst bewaarde geheim van de gamesindustrie

Geschreven door Jacco Peek op
Comicbook.com heeft een hoop details gelekt over Mario + Rabbids Kingdom Battle. Bronnen van de website lekten eerder het artwork en geven nu details over de geschiedenis, gameplay en ontwikkeling van de game.

De ontwikkeling van de game zou in 2014 zijn begonnen via het standaardproces om games te pitchen voor Nintendo-platformen. Enkele prototypes van de game waren volgens ontwikkelaars oorspronkelijk voor de Wii U, maar de game is later doorgeschoven naar de Switch. Kingdom Battle zou daarnaast worden gemaakt door Ubisoft Paris en Milan, waarvan de laatste de regie heeft over het creatieve aspect van de ontwikkeling.

Ook zeggen de bronnen dat Nintendo sterk betrokken is bij het proces, maar dat het snel akkoord ging met de ideeën van Ubisoft. De game had oorspronkelijk aangekondigd moeten worden bij de Switch-onthulling in januari, maar had meer ontwikkeltijd nodig.

Gameplay

Daarnaast zou Mario + Rabbids Kingdom Battle acht speelbare personages bevatten, die allen individuele skill trees hebben. Mario zou bijvoorbeeld een passieve kracht hebben om elke beurt te schieten op een vijand en Peach zou vijanden kunnen opblazen. De campaign zou ongeveer twintig uur duren en ook zou de uiteindelijke versie een co-op modus bevatten.

Tot slot zou Ubisoft prototypes van Amiibo-figuren produceren en zou een Amiibo Machine onderdeel zijn van de ervaring, maar dat is niet helemaal duidelijk.

Een releasedatum van Mario + Rabbids Kingdom Battle is nog niet bekend. Volgens de geruchten staat de game gepland voor augustus 2017, maar kan mogelijk nog september worden.

Bron: Comicbook.com

Dit artikel delen:

Lees meer

Game Mania bezorgt vanaf nu ook aan huis Anderhalf uur gameplay van Middle-earth: Shadow of War verschenen
3

Reacties op: Veel meer details van Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • watashi wa maurice desu.

  • 30 mei 2017 14:37
  Peach kan vijanden opblazen.
  WoW. Agressieve Peach.
  Lol

  Toch ben ik stiekem wel beetje benieuwd naar deze game. Veel games van Mario die rpg invloeden hadden waren wel goed. En een leuke Mario rpg met lekkere humor over nintendo( en hopelijk ook Ubisoft) kan leuk zijn.
  Toch is dit geen instabuy voor mij. Dit wil ik eerst goed afwachten.
  Ik loop niet bepaald weg met Ubisoft ondanks dat sommige games wel sterk zijn( far cry 2 vond ik heel goed, en splinter cell blacklist).
  Dus even afwachten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • watashi wa maurice desu.

  • 30 mei 2017 17:09
  Ah volgende keer moet ik beter het originele bericht lezen.
  Opblazen is niet met explosieven. Lol
  Maar een fietspomp ofzo
  :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • RWinV

  • 31 mei 2017 07:14
  Ook Lijkt Smash Bros een feit. Screenshots gelekt: http://www.gamefront.de/archiv05-2017-gamefront/Super-Smash-Bros-Switch—UNBESTAETIGT.html

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.