Onlangs kregen fans van de oorlogsgame Söldner de kans om de makers van het spel het vuur aan de schenen te leggen. Allerlei vragen over de modsupport, de hoeveelheid wapens, de releasedatum en de reeds geplande add-on werden beantwoord. Zo wist men onder andere bekend te maken dat er geen vrouwelijke karakters in het spel zullen voorkomen omdat teveel technische problemen met zich mee zou brengen. Verder kwamen onder andere de systeemeisen voor de servers en de wapens aan bod:Plex: [Sw`bf|Schaf] Was sind die benötigten Systemvoraussetzungen um einen Söldner Server zu betreiben?

Teut: Dedizierte Server brauchen 512MB Speicher minimum (1GB am besten) und eine schnelle CPU, etwa 1.4 GHz für 16 Spieler, 2 GHz für 32. Das ändert sich vielleicht noch durchs optimieren (d.h. es wird besser)

Udett: Plissken|snipe: Wie viele neue Waffen plant ihr, in der ersten Version zu releasen?

Plex: In der Endversion wird es 60+ Waffen geben. In den ersten paar Monaten nach Release planen wir, mindestens 5 Waffen via Autoupdater nachzureichen (Gratis) Ook wist men te zeggen dat de releasedatum van het spel, dat voor 14 november gepland staat, niet meer actueel is. Andere feiten kan je vinden in de chatlog, al is enige kennis van de Deutsche Sprache wel vereist.