Vechtgame Power Rangers: Battle for the Grid aangekondigd

Vechtgame Power Rangers: Battle for the Grid aangekondigd

De vechtgame Power Rangers: Battle for the Grid is aangekondigd. Het spel verschijnt ergens in april op PlayStation 4, Xbox One en Switch en komt later dit jaar naar pc.

Na een eerder lek waaruit al bleek dat er een Power Rangers-game in ontwikkeling was, hebben nWay, Hasbro en Lionsgate de game nu aangekondigd. De game zit vol met slechteriken uit de franchise en gaat maar 19,99 dollar kosten, wat zich waarschijnlijk vertaalt naar een Europese prijs van tussen de 20 en 25 euro.

De game moet toegankelijk worden voor nieuwe gamers. Daarom zitten er geen speciale moves in de game waarbij er allerlei ingewikkelde draaien met de analoge stick gemaakt moeten worden. Toch zit er volgens nWay diepgang in de game om ervaren spelers mee tevreden te stellen.

De game heeft tevens cross-play tussen de pc-, Switch- en Xbox One-versies. Er is zelfs cross-progressie, waarbij spelers op een ander platform door kunnen speler waar ze waren gebleven.

Mensen die de game alvast reserveren (via de officiële website) ontvangen een Green Ranger V2-character skin en een digitale art boek. Een deluxe editie van de game kan voor 39,99 dollar besteld worden en heeft een seizoenspas, een Lord Drakkon Evo II-skin en een Mighty Morphin Power Rangers Pink Ranger-skin.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik wens ze heel veel succes, maar met MK11 verwacht ik niet de beste verkoopgetallen. Wel mooi dat er cross-play én cross-save bij zit.

0
test

"Zit vol met slechterikken" en de trailer toont maar 3 power rangers die best mediocre tegen zichzelf vechten.... topgame :P ondertussen Jump force....

0

Aanbevolen voor jou