Vechtgame Bellator: MMA Onslaught komt deze zomer | Gamer.nl

Vechtgame Bellator: MMA Onslaught komt deze zomer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de game kunnen spelers hun eigen personage creëren of een van de vechters uit de Bellator-organisatie kiezen. Met dit personage kunnen zij vervolgens een carrièremodus doorlopen en verschillende toernooien spelen. Daarnaast bevat de game een lokale en online multiplayer, waarvan de resultaten worden bijgehouden via leaderboards.

De game kent een arcade-achtige aanpak, aldus de uitgever. "Het is belangrijk om een mixed martial arts-game te maken die toegankelijk is voor allerlei spelers, niet alleen voor hardcore MMA-fans", vertelt Dan Yang, general manager bij 345 Games. Hij beloofde verder dat de game regelmatig zal worden voorzien van nieuwe vaardigheden, gewichtskla en en extra content.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou