Films en games gaan al best lang samen. Soms pakt dat beter uit als andere keren. Zo was de Super Mario Brothers film niet als te best. Ook de Double Dragon film was om te huilen. Iets minder triest dan de voorgaande films was Streetfighter met Jean-Claude van Damme, Kylie Minogue en Raul Julia.

Dat het ook goed kan uitpakken bewees Wing Commander en Resident Evil. Alhoewel geen topfilms konden de films toch goed meekomen. Zo zijn er nog wel een paar films geweest met computergames als hun achtergrond, maar echt veel zijn dat er niet. En nu kunnen we er een nieuwe film aan toevoegen, want de vechtserie Dead Or Alive krijgt een film.

Deze film, getipeerd als 'Enter The Dragon' meets 'Charlie's Angels' zal over vier vrouwelijke Japanse vechters gaan in een hedendaagse wereld. Deze vier vrouwen hebben besloten mee te doen aan een toernooi op een warm, zonnig eiland. We twijfelen er dan ook niet aan dat er een hoog bikini-gehalte in de film zal zitten. Omdat de schrijvers aan het spel trouw wilden blijven zal er ook op de borstomvang van de hoofdrolspeelsters gelet worden. Er is helaas nog niks bekend over de hoofdpersonen, alsmede de regisseur. De film zal draaien om ongeveer de halve Dead Or Alive cast, maar de characters zonder belangrijke rol zullen wel in de achtergrond te zien zijn. Toch zal het niet alleen vechten zijn wat de klok slaat. In de vrije tijd zal je de meisjes bezig zien met beachvolleybal zoals ook al in Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball het geval was.I think the story ... is one that people will want to see even if it wasn't based on a video game. It's a fun popcorn film with action and humor,"

"The four voluptuous girls in the movie are invited by Fame Douglas to partake in the 'Dead or Alive' world fighting tournament on an exotic island," Het verhaal van Dead Or Alive is geschreven door J.F. Lawton, die ook het script voor Pretty Woman en Under Siege schreef. De release van de film zal samenhangen met de release van Dead Or Alive 4, de vierde versie van de DOA reeks. Al met al een film waar vooral de jongens aan hun trekken zullen komen. Het hele verhaal is bij Yahoo te lezen.