Niet elke game kreeg genoeg aandacht op de e3, mensen kwamen voor de speciale titels zoals de nieuwe Duke, Max Payne en nog een aantal titels.

Een game die niet al te veel aandacht heeft gekregen is Freelancer, een titel van Digital Anvil die begin dit jaar uitgesteld werd tot het volgende jaar. Toch waren ze voor de 2de keer aanwezig op de e3. The Lancer Reactor heeft wat nieuwe screens en een trailer weten te vinden bij verschillende site's die bij de stand waren geweest van Digital Anvil. De trailer is 12mb groot en is bijna 3 minuten lang, in deze 3 min zal je veel ingame momenten zien zoals vliegen en gevechten. Het ziet er erg leuk uit maar of het zich kan meten met space games die op dat moment uitkomen is nog maar de vraag.

Er worden al een tijdje niet veel space simulation games gemaakt, toch zijn er een aantal titels waar de verschillende developers druk mee bezig zijn. Gelukkig komt Independence War2 al binnekort uit, misschien een leuke titel die je de tijd doorhelpt totdat Freelancer voor de deur staat.