De Russische uitgever 1C Company, bekend van Perimeter, Wartime Command en IL-2 Sturmovik, heeft aangekondigd de first person shooter You Are Empty onder haar hoede genomen te hebben. You Are Empty is de eerste game van debutant Digital Spray Studios en zal in het vierde kwartaal van dit jaar op de PC verschijnen.

You Are Empty speelt zich af in Rusland in de jaren 50. Russische geleerden kwamen op het idee om mensen te manipuleren om ze zo veel sterker te maken, zodat deze supermensen konden helpen een goede toekomst te bouwen voor het communisme. Maar natuurlijk gaat dit niet goed en de superrussen nemen al snel de stad over waarin deze experimenten plaats vonden. Tijd voor de speler om met z'n wapens in de aanslag, deze mormels een lesje te leren!

1C Company heeft alvast de officiële website van het spel gelanceerd, waarop je de nodige informatie, screenshots en nieuwtjes aan zult treffen. Zo is er onder andere te lezen dat het spel op een Russische gamebeurs er met de prijs voor 'beste debutant' van door gegaan is en naar het schijnt waren aanwezigen John Romero en Tom Hall alvast onder de indruk van de game. De screenshots doen ons dan ook sterk, aan een andere indrukwekkende game denken, die zich ook in een vervallen Russische stadje situeert.