Nieuws
Pokemon lets go!

Vangmechaniek Pokémon Let's Go leidde tot discussie

Regisseur Masuda geloofde eerste heilig in het traditionele systeem

Geschreven door Jacco Peek op
Tijdens een interview met Japans tijdschrift Famitsu heeft Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee-regisseur Junichi Masuda laten weten dat er een 'aanzienlijke discussie' is geweest rondom de nieuwe vangmechaniek in de games.

"Er was een aanzienlijk debat binnen het team betreffende de afwezigheid van gevechten met wilde pokémon. Tot voor deze games heb de oorspronkelijke mechaniek verdedigd als regisseur, maar ditmaal vond ik dat het tijd was om dingen te veranderen."

Masuda vergelijkt het nieuwe systeem met het vangen van insecten, wat beter past bij de oorspronkelijke visie van Red & Blue. Het traditionele systeem voelt naar zijn mening meer aan als vissen door de willekeurige ontmoetingen met pokémon.

Pokemon lets go!

Hoewel Let's Go Pikachu en Eevee de beste elementen van beide games nemen, staat de regisseur altijd open voor feedback voor de toekomstige games:

"Uiteraard zal niet iedereen tevreden zijn met de veranderingen, maar het idee achter de game is om het voor iedereen leuk te maken. Uitgaande van die filosofie zal ik mijn best doen dat toekomstige games de feedback reflecteren die we krijgen, zowel goed als kwaad."

Pokémon Let's Go Eevee en Pikachu verschijnen op 16 november voor Nintendo Switch. Tijdens E3 2018 gingen we hands-on met de game.

Bron: https://nintendoeverything.com/pokemon-lets-go-pikachu-eevee-director-on-the-graphics-major-changes-go-mechanics-more/

Dit artikel delen:

Lees meer

'Microsoft werkt aan twee nieuwe consoles, eentje kan alleen streamen' Sonic Mania-regisseur ziet een 3D-Sonic wel zitten
1

Reacties op: Vangmechaniek Pokémon Let's Go leidde tot discussie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    timtim96

    • 23 juli 2018 18:49
    Aan de ene kant vind ik het nog altijd vreemd. Aan de andere kant gebruik ik, wellicht velen met mij, later in de game erg veel repels aangezien het tegenkomen van laag-level Pokémon verder geen nut heeft en het tempo uit de game haalt

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.