Vangmechaniek Pokémon Let's Go leidde tot discussie | Gamer.nl

Vangmechaniek Pokémon Let's Go leidde tot discussie | Gamer.nl

Tijdens een interview met Japans tijdschrift href="https://nintendoeverything.com/pokemon-lets-go-pikachu-eevee-director-on-the-graphics-major-changes-go-mechanics-more/">Famitsu </a>heeft Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee-regisseur Junichi Masuda laten weten dat er een 'aanzienlijke discussie' is geweest rondom de nieuwe vangmechaniek in de games.

"Er was een aanzienlijk debat binnen het team betreffende de afwezigheid van gevechten met wilde pokémon. Tot voor deze games heb de oorspronkelijke mechaniek verdedigd als regi eur, maar ditmaal vond ik dat het tijd was om dingen te veranderen."

Masuda vergelijkt het nieuwe systeem met het vangen van insecten, wat beter past bij de oorspronkelijke visie van Red & Blue. Het traditionele systeem voelt naar zijn mening meer aan als vi en door de willekeurige ontmoetingen met pokémon.

Pokemon lets go!

Hoewel Let's Go Pikachu en Eevee de beste elementen van beide games nemen, staat de regi eur altijd open voor feedback voor de toekomstige games:

"Uiteraard zal niet iedereen tevreden zijn met de veranderingen, maar het idee achter de game is om het voor iedereen leuk te maken. Uitgaande van die filosofie zal ik mijn best doen dat toekomstige games de feedback reflecteren die we krijgen, zowel goed als kwaad."

Pokémon Let's Go Eevee en Pikachu verschijnen op 16 november voor Nintendo Switch. Tijdens E3 2018 gingen we hands-on met de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou