Vandaag online coöp en gratis DLC voor Lara Croft op XBLA | Gamer.nl

Vandaag online coöp en gratis DLC voor Lara Croft op XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ter compensatie van het wachten biedt uitgever Eidos het eerste downloadbare contentpakket, dat ook vandaag uitkomt, tijdelijk gratis aan. De DLC heet ‘All The Trappings’ en biedt een geheel nieuw gebied voor Lara om te verkennen, dat de bekende mix van puzzels, gevechten en platformen bevat. Wanneer de patch voor de PC- en PlayStation 3-versie komt is nog altijd niet bekend. De details hierover volgen “spoedig”, zo laat Eidos via zijn officiële forum weten.

Over The Guardian of Light

Lara Croft and the Guardian of Light is een downloadbare titel die zich er goed voor leent om met twee spelers gespeeld te worden. Echter ontbrak bij alle drie de versies van het spel bij lancering de mogelijkheid om het spel ook online met iemand anders door te spelen. In de game kiest de speler voor Lara of een tweeduizend jaar oude Maya-krijger genaamd Totec. Zij moeten samenwerken om de kwade geest Xolotl te stoppen en de Mirror of Smoke terug te winnen. Het spel heeft anders dan zijn voorgangers een isometrisch perspectief.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou