Vandaag gratis nieuwe items voor Mass Effect 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Cerberus A ault Armor is een bepantsering voor de Shock Trooper-kla e uit Ma Effect 2. De M-22a Evicerator Shotgun zit ook in het DLC-pakket en is geschikt voor relatief grote afstanden. De shotgun bevat volgens de omschrijving van Bioware pantserdoorborende kogels en wordt niet verstrekt aan militairen, aangezien het wapen in strijd is met een aantal intergalactische wetten.

Cerberus network

De downloadbare content van Ma Effect 2 wordt gedistribueerd via het zogenaamde Cerberus Network. Via dit netwerk worden ook updates voor de games verspreid. Het netwerk moet er voor zorgen dat uitgever Electronic Arts geld verdient aan tweedehands versies van Ma Effect 2. Iemand die een tweedehands versie koopt, kan alleen updates en downloadbare content downloaden als hij het Cerberus Network activeert. Dit kost tien euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou