Vanaf nu ook gamen óp Gamer.nl | Gamer.nl

Vanaf nu ook gamen óp Gamer.nl | Gamer.nl

Vanaf deze week kun je op Gamer.nl ook gamen! Tegen andere communityleden, maar voornamelijk tegen die van PU.nl en InsideGamer.nl. Dit is onderdeel van een beta die we doen met de Nederlandse startup Eazegames, waarin je coins en ook echt geld kunt verdienen met je skills.

Sinds een paar jaar zijn ze druk bezig met de startup Eazegames; Stijn(24) en Robert(23), twee jonge gasten uit Amsterdam die het idee kregen voor een online gaming platform waar mensen skill games tegen elkaar kunnen spelen, om echt geld. De games zijn voornamelijk op skill gebaseerd, zoals 9 Ball Pool, Color Pin en Tower Stack. Winnen door toeval is er dus niet bij en je verliest dus geen geld door geluksvogels. Omdat we dat idee wel tof vinden, hebben we op onze site vanaf nu drie weken lang een bèta draaien, waarin je het kunt opnemen tegen andere leden uit de Gamer community. Standen zullen bij worden gehouden in leaderboards en vergeleken worden met de communities van PU.nl en InsideGamer.nl. Ter ere van de bèta kan de speler die het de meeste coins binnenhaalt voor het winnende team een prijs van 400 euro winnen.

Eazegames

Nog geen echt geld

Over verliezen hoef je je echter nog geen zorgen te maken, want je kunt in de bèta nog niet met echt geld spelen, alleen maar met de ingame currency: EazeCoins. Robert: ‘Het is een kans om al op EazeGames te spelen voordat wij eigenlijk klaar zijn met de ontwikkeling. Leuk voor de speler, maar ook erg waardevol voor ons. Zo kunnen we feedback krijgen van de spelers en het uiteindelijke platform aanpa en.’ In de uiteindelijke versie van het platform zullen de EazeCoins naast echt geld gebruikt kunnen worden. Stijn: ‘Het leuke is dat je met EazeCoins ook gewoon aan competities kunt meedoen en zelfs prijzengeld ontvangen als je wint.’ Zo komt er uiteindelijk ook een wekelijkse competitie waarin je prijzen tot €1000 op kunt gaan strijken.

Eazegames

Voorbeeldje?

Het is volgens de mannen van EazeGames heel simpel. Stijn: ’Stel wij willen 9 Ball Pool spelen. Jij zet €1 in en ik zet €1 in. Dan is de pot €2. Dan krijgen wij beiden 3 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten in 9 Ball Pool te scoren. De winnaar van de game krijgt dan de pot van €2, minus de servicekosten van het platform. Als je een account aanmaakt, moet je vooraf een goed doel kiezen, 10% van de servicekosten gaat dan naar jouw gekozen goed doel.

Vanaf nu kun je dus op Gamer.nl checken hoe goed onze community het doet ten opzichte van de community van Power Unlimited en InsideGamer. Wil je je aanmelden en dit proberen? Meld je dan aan via deze link, dan wordt je automatisch ingedeeld in de Gamer community. Succes!

Eazegames
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou