Nieuws

Vanaf vandaag in de winkels: de Geek Gift Guide

Handig!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Vanaf deze week ligt de Geek Gift Guide in de winkels: een 124 pagina’s dik magazine met daarin alle games, blu-rays, bioscoopfilms en gadgets die je vanaf dit najaar kunt kopen en waar je als geek helemaal gelukkig van wordt.

De diverse producten zijn inclusief uitgebreide beschrijvingen, geschreven door mensen die er verstand van hebben (lees: wij), en tips voor waar je de beste deals kunt scoren. Handig!

Geeks houden onder andere van het hebben van mooie spullen. En in het najaar, als Sinterklaas en Kerst in aanstonds is, verschijnen een hoop van die mooie spullen in de winkels. In de Geek Gift Guide is onder andere te vinden:

• De beste games van het najaar op een rij, compleet met uitgebreide beschrijvingen en beoordelingen van de redacties van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited;

• De beste bioscoopfilms van dit najaar, persoonlijk gekozen en geschreven door Power Unlimited-redacteur Wouter Brugge, met significante bijdragen van Marvin Toepoel. De dikste dingen in het duister tijdens deze donkere dagen!

• De Grote blu-ray Releaselijst. Met veertig blu-rays die dit jaar nog uitkomen, voorzien van een korte review, prijs en alle andere benodigde info;

• Gadgets en hardware! Natuurlijk worden de PlayStation 4 Pro en PlayStation VR besproken, maar ook benodigdheden voor een filmavondje, accessoires om draadloos mee te gamen en kant-en-klare pc’s komen aan bod.

Vanaf vandaag ligt de Geek Gift Guide voor 9,95 euro in de betere boekenshops zoals de Ako, Bruna en Primera.

Dit artikel delen:

Lees meer

No Man's Sky-designer aan de slag bij Star Citizen-ontwikkelaar Nintendo bant 3DS-systemen wegens Pokémon-roms
2

Reacties op: Vanaf vandaag in de winkels: de Geek Gift Guide

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bigds9fan

  • 17 november 2016 14:03
  Als je een geen dit najaar blij wilt maken is er maar 1 kado en dat is de NES-Mini. ;-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Haunting

  • 18 november 2016 08:37
  @bigds9fan De echte geeks zullen allang een retropie gemaakt hebben van een Raspberry pie en daar niet alleen NES maar ook Snes en miss N64 games op draaien.
  Maar de NES-mini is wel een leuk hebbeding, true.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.