Vanaf maart 2019 geen PS3- en Vita-games bij PS Plus | Gamer.nl

Vanaf maart 2019 geen PS3- en Vita-games bij PS Plus | Gamer.nl

Sony heeft aangekondigd dat het vanaf 8 maart 2019 geen nieuwe games meer toevoegt aan de PS Plus-lijst.

De tijd van aanbiedingen voor de PS3 en Playstation Vita komt ten einde. De aanbiedingen lopen nog tot 8 maart 2019. Dit is in de Playstation Blog van vandaag aangekondigd.

Februari 2019 wordt dus de laatste maand wanneer Sony het zes-game format aanhoudt. Dit format bestond sinds de lancering van de Playstation 4 in november 2013. De PS Vita, PS3 en PS4 krijgen elke maand elk twee aanbiedingen.

Sony zegt in de blog: "De maandelijkse PS game lineup gaat focu en op PS4 titels en niet langer Playstation 3- en Playstation Vita-titels zal bevatten. Dit heeft geen effect op games die je al hebt gedownload of gaat downloaden vóór 8 maart 2019. Deze games zullen nog steeds onderdeel zijn van je PS Plus-bibliotheek zo lang je abonnee blijft."

Volgens Sony verandert er niks anders aan het Playstation Plus-abonnement. Er zal een blijvende prioriteit zijn voor het ondersteunen van online multiplayer, online gameopslag, maandelijkse PS4-games en exclusieve PS Store-kortingen voor alle content en netwerkservices.

Laatst is bekend geworden dat onder andere Bloodborne en Ratchet & Clank deze week gratis te downloaden zijn voor PS Plus-abonnees. Ook zaten daar de PS3-versies van Legend of Kay Anniversary en Mighty No. 9 en de PS Vite-games Claire: Extended Cut en Bombing Busters bij.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou