Vanaf eind deze maand videoclips op PS3 via Vidzone | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om toegang te krijgen tot Vidzone moet eerst de gratis applicatie vanuit de PlayStation Store gedownload worden, waarna deze eenmalig alle beschikbare muziekvideo's en afspeellijsten moet indexeren. Hierna kan de gebruiker alle beschikbare video's gratis via streaming bekijken, een eigen afspeellijst creëren of tegen betaling een (video)ringtone van het nummer downloaden. Daarnaast is het mogelijk om de dienst op de PSP te gebruiken via de Remote Play-functionaliteit.

Bibliotheek

In de bibliotheek van Vidzone zijn momenteel ruim 10.000 muziekvideo's en concertregistraties opgenomen van zowel grote als onafhankelijke artiesten uit binnen- en buitenland. De dienst werd afgelopen juni al gelanceerd in onder andere Groot-Brittannië, Ierland en Duitsland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou