Vanaf deze week elke donderdag een column op Gamer.nl | Gamer.nl

Vanaf deze week elke donderdag een column op Gamer.nl | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Freelance journalist en Bashers-oprichter Niels 't Hooft trapt af met een column over de veranderingen in de Nederlandse game-industrie (en pers) de afgelopen elf jaar. Niels zal maandelijks zijn visie op games en de industrie waarin hij werkzaam is geven.

De drie andere columnisten waarmee we deze nieuwe columnreeks op Gamer.nl beginnen zullen op hun eigen manier hun visie en mening verkondigen. Zo is er Hugo Smits, een echte 'slaapkamerprogrammeur' die met Flipper voor de DSi een onverwachte hit scoorde. Of wat te denken van Hendrik van Iterson, die sinds begin 2000 zich bezighoudt met de digitale distributie van muziek, film, software, e-books en - natuurlijk - games? Ook zal de stichting NLGD ons maandelijks op de hoogte houden van wat er bij het organiseren van Festival of Games komt kijken. Festival of Games wordt in april 2011 weer gehouden en zal bol staan van de nationale en internationale sprekers uit de game-industrie.

Vanaf vandaag biedt Gamer.nl dus elke donderdag een andere, unieke blik in de wereld van games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou