Vanaf deze week 3D-gaming op PlayStation 3 in Azië | Gamer.nl

Vanaf deze week 3D-gaming op PlayStation 3 in Azië | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De patch zorgt er voor dat de game Pain in 3D speelbaar is. Alle oude modi alsmede de twee nieuwe modi die bij de patch komen zullen volledig in 3D speelbaar zijn. De nieuwe modi zijn 'Alien To ' en 'Ice Breaker'. In Alien To is het de bedoeling om een marsmannetje door de lucht heen te gooien en in Ice Breaker moet de speler kratten gooien naar een kasteel gemaakt van ijs.

Hoewel het niet bekend is of de patch deze week ook in Europa of Amerika verschijnt, Andrew House, president van Sony Computer Entertainment Europa, wel bevestigd dat de games Pain, WipEout HD en Super Stardust HD in juni een 3D-update in het westen krijgen. Daarnaast moet er een 3D-demo van racegame Motorstorm: Pacific Rift verschijnen. Spelers hebben een 3D-televisie en een speciale bril nodig om gebruik te maken van de 3D-techniek in games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou