Vanaf 4 oktober vier dagen open bèta PC-versie Medal of Honor | Gamer.nl

Vanaf 4 oktober vier dagen open bèta PC-versie Medal of Honor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De open bèta bevat twee nieuwe maps en modi, die niet in de eerste bèta zaten. De nieuwe maps zijn de onder sneeuw bedolven Shahikot Mountains en het aan de grens tu en Afghanistan en Pakistan gelegen Kunar Base.

Bij de nieuwe modi gaat het om Combat Mi ion en Sector Control. In Combat Mi ion moeten Coalitie-troepen vijf opeenvolgende doelen behalen, terwijl de insurgent-troepen hen moeten tegenhouden. In Sector Control moeten spelers verschillende punten op de map onder controle zien te krijgen om punten de krijgen die bij een totaalscore opgeteld worden.

Om de open bèta te kunnen spelen moeten gamers de beschikking hebben over een EA Account. Om de open bèta op de aanbevolen resolutie te kunnen spelen is een QuadCore-proce or met een kloksnelheid van 2.0Ghz, minimaal 2GB aan RAM-geheugen en een videokaart met 512MB aan VRAM en een NVIDIA GeForce GTX260- of ATI Raedeon 4870-chipset benodigd. Medal of Honor verschijnt op 14 oktober op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou