Vanaf 22 juni gratis coöpmissies voor Red Dead Redemption | Gamer.nl

Vanaf 22 juni gratis coöpmissies voor Red Dead Redemption | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Outlaws to the End is op de dag van release gratis te downloaden op Xbox Live en PlayStation Network. Het pack bevat zes nieuwe mi ies die met twee tot vier spelers te doorlopen zijn. Eerder werd er op de website van Rockstar gemeld dat er nog meer downloadbare content komt in de zomer en herfst.

Rockstar heeft ook bekendgemaakt dat er eind volgende week een patch uit komt voor Red Dead Redemption. De patch moet een aantal bugs oplo en en de multiplayer stabieler maken. Als compensatie voor de problemen schenkt Rockstar van de zomer een Zavvy Merchant- en Expert Hunter-kostuum aan alle spelers.

Wilde Westen

Red Dead Redemption is een game in het Wilde Westen waarin de speler als protagonist John Marston het vuile werk van de sterke arm van de wet mag oplo en. Zijn vrouw en kind zijn namelijk ontvoerd door de overheid. John moet zijn oude bendeleden afmaken om ze te redden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou