Vampyr nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store

Vampyr nu gratis verkrijgbaar via Epic Games Store

De actiegame Vampyr is nu gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Het spel is tot 17:00 uur Nederlandse tijd gratis te claimen. Daarna wordt weer een ander spel gratis aangeboden. Dit is onderdeel van de '15 Days of Free Games'-promotie die op dit moment op de Epic Games Store loopt.

Vampyr kwam in 2018 uit. De game speelt zich af in Londen kort na de Eerste Wereldoorlog. Hoofdpersoon Jonathan Reid is een dokter die terugkomt van een reis en op mysterieuze wijze een vampier is geworden. Hij begrijpt zelf niet wat er aan de hand is en worstelt met het feit dat hij met regelmaat iemand moet vermoorden. In Vampyr kiest de speler zelf wie hij opoffert. Elk personage heeft een eigen karakter en achtergrond. Wanneer Jonathan iemand afmaakt, worden tevens de laatste gedachten van het slachtoffer getoond.

Eerdere games die de afgelopen dagen gratis via Epic Games Store werden weggegeven, zijn Shenmue 3, The Vanishing of Ethan Carter, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, Loop Hero en Mutant Year Zero.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dank dat jullie dit delen, kan ik elke dag weer gratis wat toevoegen aan m'n backlog. Misschien leuk om ook een link naar de Gamer.nl review van het betreffende spel te plaatsen (mits aanwezig)? Ik wilde een link naar jullie review van Vampyr plaatsen, maar dat laat de website helaas niet toe ("te veel hyperlinks in bericht").

0
test

Ik hoef bijna nooit meer wat te kopen aan games. Het wordt te gek.

0

Aanbevolen voor jou