Nieuws
Vampire: The Masquerade — Swansong

Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld naar 19 mei

Game had eigenlijk in februari uit moeten komen

Geschreven door Michel Musters op
Vampire: The Masquerade – Swansong komt pas op 19 mei 2022 uit.

In eerste instantie had de game nog dit jaar uit moeten komen, maar deze zomer werd het spel al naar februari volgend jaar uitgesteld. Dat blijkt nu ook niet haalbaar, zo laten uitgever Nacon en ontwikkelaar Big Bad Wolf Studio weten.

Volgens de maker is de game uitgesteld om de kwaliteit van Swansong zo hoog mogelijk te houden, terwijl er ook een gezonde werksituatie voor diens werknemers moet blijven bestaan. Daarbij heeft de coronapandemie de ontwikkeling ook vertraagd.

Vampire: The Masquerade – Swansong draait om drie verschillende vampieren die vechten om de controle over Boston te krijgen. De nieuwe prins van de Boston Camarilla wil de Masquerade oprichten; een wet die er voor zorgt dat mensen nooit te weten komen dat vampiers bestaan. Dit loopt niet zoals gepland en het is aan de speler om er voor te zorgen dat vampiers kunnen blijven overleven.

Vampire: The Masquerade - Swansong komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Swangson is één van de drie Vampire: The Masquerade-games in ontwikkeling. Begin volgend jaar moet de battle royale-game Vampire: The Masquerade - Bloodhunt uitkomen, ontwikkeld door Sharkmob - de game is al wel via Steam Early Access speelbaar. Op een nog onbekend moment staat ook Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 op stapel van Paradox.

Dit artikel delen:

Lees meer

Super Monkey Ball-maker wil graag nieuw deel in reeks maken Halo Infinite-ontwikkelaar: 'Ik voel ieders pijn op gebied van progressie'
1

Reacties op: Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld naar 19 mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • tremere

    • 1 december 2021 12:59
    De gamereeks lijkt net zo vervloekt als de vampieren waarover het gaat.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.