Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 verschijnt waarschijnlijk in tweede helft van 2021

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 verschijnt waarschijnlijk in tweede helft van 2021

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 verschijnt waarschijnlijk in de tweede helft van 2021. Dat meldt CEO Ebba Ljungerud aan het Zweedse platform href="https://www.avanza.se/placera/telegram/2020/11/17/paradox-tror-inte-bloodlines-2-slapps-under-1h-2021-vd.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Placera</a>(via <a href="https://www.pcgamer.com/dont-expect-vampire-the-masquerade-bloodlines-2-until-the-second-half-of-2021/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PC Gamer</a>).

In het interview meldt Ljngerud dat ze verwacht dat de game niet eerder verschijnt dan de tweede helft van 2021. Het gebrek aan development kits wegens de coronapandemie zou daarvoor de voornaamste reden zijn.

"Om voor de volgende generatie te ontwikkelen heb je development kits van de fabrikanten nodig", legt de CEO uit. "En ik ben er vrij zeker van dat zowel Microsoft en Sony zijn geraakt door de pandemie, want ze hadden daar niet zoveel van."

Ook zouden onaangekondigde Paradox Interactive-games waarschijnlijk vertraagd zijn door de pandemie.

Recent vielen er veel ontslagen bij Vampire The Madquerade-ontwikkelaar Hardsuit Labs. Onder andere werden hoofdschrijver Brian Mitsoda, creative director Ka'ai Cluney en senior narrative designer Cara Ellison om onbekende reden ontslagen.

Vampire The Masquerade: Bloodlines 2 staat gepland voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lekker hoopgevend, vond bloodlines echt legendarisch maar de ontslagen voelen slecht aan. Hopelijk valt het mee, laat mij graag verrassen.

0
test

Uitstel is jammer, maar hopelijk wordt het spel bij release beter/completer opgeleverd dan zijn voorganger (gepatched nog steeds één van mijn all-time favoriete games). Zonde van die ontslagen, hoop dat het zowel met die medewerkers als het spel goed komt.

0

Aanbevolen voor jou