Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uitgesteld

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uitgesteld

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 is uitgesteld van het eerste kwartaal van 2020 naar ergens later volgend jaar.

Een precieze nieuwe releasedatum is er nog niet. Het uitstel werd aangekondigd door ontwikkelaar Hardsuit Labs via een blogpost, bereikbaar via onderstaande tweet.

"We hebben meer tijd nodig om de game te maken waar jullie op zitten te wachten", aldus Andy Kipling en Brian Mitsoda. "Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt nog altijd in 2020 uit, maar we vinden zorgen voor kwaliteit belangrijker dan de game al in het eerste kwartaal uitbrengen. Het was geen makkelijke keuze. Gedurende 2019 hebben we onze processen verbeterd en onze teams uitgebreid, maar het werd al snel duidelijk dat dit niet genoeg was om de kwaliteit te leveren op de afgesproken datum."

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen. De game komt naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In de tijd van afgeraffelde, veel te vroeg uitgebrachte games kan ik een besluit als deze alleen maar toejuichen. A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad. -Shigeru Miyamoto-

0
test

@darkmanwls Nou zo goed vond ik Duke Nukem Forever niet hoor... :P

0
test

@Markus88 daar heb je een punt, lol. Dat is dan de uitzondering die de regel bevestigd zullen we maar zeggen ;}

0

Mooi, dan kan ik zonder afleiding Cyberpunk spelen ;).

0

Aanbevolen voor jou