Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook naar PlayStation 5

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook naar PlayStation 5

Vampire: the Masquerade - Bloodlines 2 komt ook uit voor de PlayStation 5. Dat hebben uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Hardsuit Labs bekendgemaakt.

Een Xbox Series X-versie van de vampierengame werd eerder deze week onthuld in een stream van Inside Xbox. Vorig jaar al werd bekend dat het vervolg ook op Xbox One, PlayStation 4 en pc uitkomt.

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zin in! Had er niet zo veel van verwacht, maar de xBox Inside trailer maakte me erg enthousiast.

0
test

Ze moeten echt ophouden met games ontwikkelen voor de oude consoles, dwing mensen tot die overstap, dan kan de echte vooruitgang plaatsvinden. Op deze manier blijven ze rekening moeten houden met de beperkingen van de current gen. Dat is toch niet wat we willen.

0
test

@oropher Het is een vrij simpele economische afweging: Wil je je game aanbieden aan bijna 200 miljoen console bezitters of aan 2 miljoen?

0
test

@oropher wow dit is kortzichtig.. Dat jij zo rijk bent "gedwongen" te kunnen worden,wilt niet zeggen dat de rest van de wereld dit kan. Sterker nog op jouw manier zou de gamesindustrie binnen no time op z'n gat liggen.

0

Aanbevolen voor jou