Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt niet meer in 2021 uit

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt niet meer in 2021 uit

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt niet meer dit jaar uit, zo heeft uitgever Paradox laten weten.

Ontwikkelaar Hardsuit Labs wordt daarnaast van het project afgehaald, en Paradox zet een nog onbekende studio op de ontwikkeling van de rest van de game. "Dit was een moeilijke beslissing, maar we zijn er van overtuigd dat dit de manier is om het spel recht aan te doen."

De ontwikkeling van Bloodlines 2 wordt tot nu toe geplaagd door problemen. Het spel is al meerdere malen uitgesteld en zou tot vandaag ergens in de tweede helft van 2021 uitkomen. Eerder vielen er al ontslagen bij Hardsuit Labs, waaronder hoofdschrijver Brian Mitsoda en creative director Ka'ai Cluney. Ook werd narrative designer Chris Avellone ontslagen en werd al zijn werk uit de game gehaald nadat meerdere mensen in de game-industrie hem betichtten van seksuele intimidatie.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 moet naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc komen. De game speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oftewel, komt niet meer goed. Althans dat is wat er meestal gebeurt bij dit soort ellende. Maar wie weet.

0

Ik hoop dat het nog gered kan worden, zoals Darkraver stelt leidt dit vaak tot afstel. Was groot fan van de eerste bloodlines en toen een paar jaar geleden het nieuws van deel 2 uitkwam werd ik helemaal lyrisch :P.

0

Aanbevolen voor jou