Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 aangekondigd

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 aangekondigd

Paradox heeft Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 officieel aangekondigd. De game komt in het eerste kwartaal van 2020 naar pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het betreft het vervolg op de klassieke pc-rpg uit 2004, dat weer gebaseerd was op de populaire tabletop rpg. "We willen de belangrijke thema's die Bloodlines uniek maken behouden", legt lead narrative designer Brian Mitsoda uit. "Vooral de donkere toon, sfeer en humor. Ik denk dat fans van het origineel dit vervolg geweldig gaan vinden."

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft ontwikkelaar Hardsuit Labs (Blacklight Retribution) snelle melee combat en een complete stad om te verkennen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

YES, nu kan ik goed het weekend in!

0
test

Ben hier heel benieuwd naar, de originele Bloodlines is 1 van de beste actie RPG's die ik gespeeld heb: de duistere hedendaagse setting, de karakters (van Sebastian LaCroix tot Fat Larry), de verschillende speelstijlen (Malkavian!) en het gebrek aan grinding. Wel met de kanttekening dat het laatste 1/3 deel van het spel afgeraffeld leek en niet de diepgang had van de rest van het spel.

0
test

@Nefarius de laatste 1/3 van 't spel leek niet afgeraffeld. Dat was 't gewoon ook. Gelukkig is dat inmiddels via community patches op te lossen. Ook draait de hele game op een vroege versie van de source engine. Die ook nog niet helemaal af was. 't hele spel is destijds te snel uitgekomen. Een wonder dat ie alsnog zo goed was.

0

Aanbevolen voor jou