Vandaag is met de lancering van de officiële website de opvolger op de sexistische en bloederige vampierengame met nazi's, BloodRayne, aangekondigd. BloodRayne 2 belooft alles wat het originele spel al in zich had, plus nog een hele resem nieuwe features. Zo zal het spel zich niet meer in het verleden afspelen en zullen er dus geen nazi's leeggezogen kunnen worden. Wel staat er een moderne metropool tot je beschikking met genoeg vlees om je tanden in te zetten. Ook zijn er een aantal nieuwe moves voor onze strak in het leer gestoken heldin, waaronder iets wat klinkt als paaldansen:Acrobatic combat on horizontal and vertical poles

Advanced melee combat for deeper, more precise fighting. Access earned combos from a drop down menu on the Pause screen. Perform the exact combo you want, when you want to do it.

Rail sliding ability offers new variations for mobile blade and gun combat

Fatality finishing moves let you end feeding sequences with a flair

Motion-captured movements and new soft body physics system for more dynamic fighting and kills

New powers gained from feeding on sibling bosses include Blood Storm and Enhanced Blood Rage

All new environments set within a modern day city

Revamped aura vision serves more integral role in game play

Costume changes!BloodRayne 2 verschijnt eind 2004 voor PS2, Xbox en PC en Terminal Reality staat wederom aan het roer van de ontwikkeling. Naast deze BloodRayne opvolger zit er volgend jaar ook een bioscoopfilm gebaseerd op deze gamereeks aan te komen. Op de officiële website vind je alvast wat tekst en uitleg over het spel. Plaatjes zijn er nog niet, maar wanneer je je E-mail adres achter laat zal je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden wanneer deze online verschijnen.

Met dank aan Slowghost voor het melden van dit nieuws.