Valve wil klantenservice verbeteren dit jaar | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Kotaku vroeg Johnson naar de klantenservice naar aanleiding van de slechte waardering die Valve heeft bij het Better Busine Bureau (BBB), een non-profitorganisatie die verschillende bedrijven beoordeelt.

Valve is een van de weinige gamebedrijven die de laagst mogelijke waardering krijgt, de letter F. Veruit het grootste gedeelte van de klachten die BBB heeft ontvangen, ging over de klantenservice.

Johnson laat weten niet zoveel waarde te hechten aan de waardering door BBB, maar herkent wel het beeld dat de instantie schetst. Directe feedback vanuit klanten, bijvoorbeeld via Reddit, legt dezelfde problemen bloot.

"We horen die klachten en dat wordt een groot focuspunt gedurende dit jaar. We hebben een hoop werk te doen op dat gebied. We moeten onszelf daarin verbeteren.", aldus Johnson. Volgens hem is de belangrijkste stap om de klantenservice in Steam te integreren, omdat de weg die een klacht aflegt van klant tot de juiste Valve-medewerker nu nog niet geautomatiseerd is.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou