Valve werkt mogelijk aan Defense of the Ancients-game | Gamer.nl

Valve werkt mogelijk aan Defense of the Ancients-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de aanvraag werd de te registreren merknaam door Valve onder meer omschreven als "computerspelsoftware" en "elektronische spelsoftware".

Eerder deze week werd door stemacteur John St. John, beter bekend als de stem van Duke Nukem, al gehint naar de Defence of te Ancients-game. Hij liet via Twitter weten de week daarvoor zijn stem te hebben verleend aan Valve voor een DotA-spel. "Heb het naar mijn zin gehad tijdens de opnames voor DotA in Seattle vorige week. De mensen bij Valve Software zijn geweldig", luidde de tweet, die kort daarna verwijderd werd.

Defense of the Ancients

In Defense of the Ancients is het voor spelers de bedoeling om de 'Ancient' van het team van tegenstanders te vernietigen, die zich in hun basis bevindt. Iedere speler bestuurt een held die sterker kan worden door computergestuurde monsters te verslaan die ook op de DotA-map rondlopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou