Valve-video toont hoe Gabe Newell Steam Decks rondbrengt

Valve-video toont hoe Gabe Newell Steam Decks rondbrengt

In een nieuwe video van Valve is te zien hoe Valve-baas Gabe Newell maandag persoonlijk Steam Decks afleverde aan enkele fans.

Watch on YouTube

Als iemand met de status van Valve-directeur Gabe Newell zelf handhelds gaat bezorgen, weet je dat het niet lang een geheim kan blijven. Maar wat we gisteren nog niet wisten, is dat Valve er ook zelf een video van heeft gemaakt.

In de video is te zien hoe Newell bij enkele gelukkige bestellers van de Steam Deck het apparaat - inclusief zijn handtekening op het omhulsel - zelf komt afgeven en hier en daar een gesprek aanknoopt. “Dit is een grote mijlpaal voor ons”, aldus de Valve-baas.

Newell vraagt gelijk aan de ontvangers om feedback naar hem te sturen. De Valve-baas staat op het internet bekend als iemand die de tijd neemt om te reageren op mails en verzoeken van fans. “Mijn e-mail is gaben@valvesoftware.com, ik zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt”, aldus Gaben in de video.

“Mijn eerste baan was het rondbrengen van kranten en daarna bracht ik telegrammen rond voor Western Union. Dit haalt me terug naar de tijd waarin ik die telegrammen doorbracht”, grapt Newell in de video. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Maar wat we gisteren nog niet wisten, is dat Valve er ook zelf een video van heeft gemaakt". Nee? Ik quote uit het artikel van gisteren: "Hij liet weten dat het wel gefilmd werd, dus hoogstwaarschijnlijk zijn Newells bezoekjes onderdeel van de promotie rondom de Deck" 1+1 = 2.

0

Aanbevolen voor jou