Nieuws

Valve-video toont hoe Gabe Newell Steam Decks rondbrengt

Geschreven door Marvin Toepoel op
In een nieuwe video van Valve is te zien hoe Valve-baas Gabe Newell maandag persoonlijk Steam Decks afleverde aan enkele fans.

Als iemand met de status van Valve-directeur Gabe Newell zelf handhelds gaat bezorgen, weet je dat het niet lang een geheim kan blijven. Maar wat we gisteren nog niet wisten, is dat Valve er ook zelf een video van heeft gemaakt.

In de video is te zien hoe Newell bij enkele gelukkige bestellers van de Steam Deck het apparaat - inclusief zijn handtekening op het omhulsel - zelf komt afgeven en hier en daar een gesprek aanknoopt. “Dit is een grote mijlpaal voor ons”, aldus de Valve-baas.

Newell vraagt gelijk aan de ontvangers om feedback naar hem te sturen. De Valve-baas staat op het internet bekend als iemand die de tijd neemt om te reageren op mails en verzoeken van fans. “Mijn e-mail is gaben@valvesoftware.com, ik zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt”, aldus Gaben in de video.

“Mijn eerste baan was het rondbrengen van kranten en daarna bracht ik telegrammen rond voor Western Union. Dit haalt me terug naar de tijd waarin ik die telegrammen doorbracht”, grapt Newell in de video. 

Bron: Valve

Dit artikel delen:

Lees meer

Civilizations Sid Meier spreekt zich uit tegen NFT’s Shadow Warrior 3 vanaf vandaag beschikbaar via PlayStation Now
1

Reacties op: Valve-video toont hoe Gabe Newell Steam Decks rondbrengt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 1 maart 2022 11:54
  "Maar wat we gisteren nog niet wisten, is dat Valve er ook zelf een video van heeft gemaakt".

  Nee? Ik quote uit het artikel van gisteren:

  "Hij liet weten dat het wel gefilmd werd, dus hoogstwaarschijnlijk zijn Newells bezoekjes onderdeel van de promotie rondom de Deck"

  1+1 = 2.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.