Valve verplaatst mogelijk naar Nieuw-Zeeland wegens pandemie

Valve verplaatst mogelijk naar Nieuw-Zeeland wegens pandemie

Valve verplaatst mogelijk tijdelijk naar Nieuw-Zeeland. Dat laat oprichter Gabe Newell weten in een interview met Geoff Keighley dat href="https://www.youtube.com/watch?v=o1PQQ32rz78" rel="noopener noreferrer" target="_blank">binnenkort volledig verschijnt.</a>

Newell bevindt zich momenteel in Nieuw-Zeeland, waar hij de pandemie zou uitzitten. Nu het langer duurt, beoogt hij de productie tijdelijk te verplaatsen naar het land.

"Omdat ik bezig ben met een pro-Nieuw-Zeeland-campagne, spreek ik waarschijnlijk af met de minister-president. Een van de posities waar ik voor ga vechten is – vanwege het feit dat er iets super waardevols is ontstaan in Nieuw-Zeeland dankzij het harde werk van de bewoners – de optie om productieteams tijdelijk daarnaar te verplaatsen."

Newell zegt dat Valve ‘absoluut sneller zou werken’ als het team weer bij elkaar is op kantoor. Momenteel schat hij de productiecapaciteit op 50 tot 75 procent ten opzichte van voor de pandemie.

Ook laat hij zich uit over toekomstige games, die volgens hem niet te vroeg onthuld mogen worden. “Uiteraard hebben we een aantal dingen in productie”, zegt Newell. Het probleem is dat als we te vroeg over dingen praten en dan onze plannen aanpassen, mensen alleen maar geïrriteerd raken.

Ik bedoel, we zijn een aantal keer begonnen aan Half-Life 3 en hebben besloten dat de game niet interessant genoeg was, of we liepen alleen maar vast bij het oplossen van problemen.”

Tot slot meldt hij dat het Half-Life: Alyx-team bezig is met nieuwe games in de franchise en nieuwe vr-titels ontwikkelt. “Half-Life: Alyx heeft iedereen enthousiast gemaakt, en dat team is eigenlijk heel productief. In plaats van een pauze te nemen zijn ze onwijs enthousiast over ontwikkelen binnen de Half-Life-franchise en vr.”

Binnenkort verschijnt het volledige interview op YouTube.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zag laatst interview met hem; hij is helemaal verknocht aan dat land. Was daar zo goed ontvangen dat ie opeens een gratis rock festival had georganiseerd als bedankt; best vet.

0
test

@kleinekoosjer tja, het is dan ook een prachtig land.

0
test

Counter-Strike VR met de Half-Life: Alyx engine zou me ge-wel-dig lijken! :)

0
test

@NrFive Tot die tijd kan ik Pavlov VR aanraden :)

0

Aanbevolen voor jou