Valve toont eigen virtual reality-hardware op GDC | Gamer.nl

Valve toont eigen virtual reality-hardware op GDC | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Valve geeft aan dat het de Steam Controller, nieuwe huiskamerapparaten en SteamVR zal laten zien. De ontwikkelaar laat weten dat de nieuwe vr-hardware tu en 4 en 6 maart op GDC te testen is. Ontwikkelaars en uitgevers kunnen zich inschrijven om de kans te krijgen SteamVR uit te proberen: er is beperkt plaats.

Valve stuurde in januari 2014 een vroege versie van zijn vr-headset naar een beperkt aantal testers. Het bedrijf gaf aan dat het niet van plan was zijn eigen vr-bril uit te brengen. Valve zei toen dat het nauw samenwerkte met Oculus om vr-technologie op de pc te verbeteren. Het is niet bekend of Valve alsnog van plan is zijn vr-bril uit te brengen.

Valve's virtual reality-bril in 2014


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou