Valve toont de populairste Steam Deck-games van november

Valve toont de populairste Steam Deck-games van november

Valve heeft een lijst gedeeld met daarop de twintig games die in november het vaakst werden gespeeld op de Steam Deck.

In de lijst, die in onderstaande tweet in zijn geheel is te zien, staan twintig games gesorteerd op speeltijd. Vampire Survivors blijkt het populairst, gevolgd door Persona 5 Royal, Elden Ring, Cyberpunk 2077 en Stardew Valley. Andere titels in de lijst zijn onder andere The Witcher 3: Wild Hunt, Red Dead Redemption 2, God of War en Monster Hunter Rise.

Gisteren maakte Valve bekend dat het tijdens The Game Awards - die in de nacht van 8 op 9 december worden uitgezonden - elke minuut een Steam Deck weggeeft. Meer details over de wedstrijd zijn hier te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan de Steamdeck Cyberpunk en God of War aan dan? Met een normale framerate bedoel ik dan.

0
test

@Riyakuya God of War draait imho best lekker op een Steam Deck. Zeker met FSR 2.0 heb je nog best wel wat speling voor extra frames/graphics.

0
test

@Riyakuya God of War draait voor mij prima 50-60fps met het meeste op medium graphics en fsr aan. Ik heb em wel altijd aangesloten op het stroomnet of een dikke powerbank, anders is de pret na een uurtje klaar. Speel zelf ook veel Hades, Turtles en sinds kort Warhammer 40k shootas blood and teef (reviews zijn niet top maar ik ga er errug lekker op).

0

Aanbevolen voor jou