Valve test bots voor Team Fortress 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers van de PC-versie van het spel kunnen de bots in een drietal King of the Hill-maps oproepen via de console. "Hoewel de Team Fortre -bots nog niet compleet zijn, kunnen ze al een redelijk potje King of the Hill spelen. We dachten datje mi chien jouw krachten wilde meten met deze digitale moordmachinesin ontwikkeling", schrijft Valve's Mike Booth op het Team Fortre -blog.

Booth benadrukt dat de bots geen oneerlijk voordeel hebben over menselijke spelers. "De bots hebben gesimuleerde menselijke eigenschappen en weten alleenwat ze zien, horen en voelen. Daarnaast hebben ze realistischereactietijden en richtlimitaties. Ze spelen niet vals noch gebruiken zeoverkoepelende informatie van de server om hun besli ingen te maken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou