Valve kondigt data van aankomende Steam Sales aan

Valve kondigt data van aankomende Steam Sales aan

Valve heeft data van diverse aankomende uitverkopen op het Steam-platform onthuld.

Dat deed het bedrijf in een blogpost. De herfstuitverkoop is als eerste aan de beurt en loopt van 22 tot en met 29 november. Daarna volgt de winteruitverkoop van 22 december tot en met 5 januari. 

De gebruikelijke 'Lunar New Year Sale' wordt niet meer gehouden, aangezien die volgens Valve te dicht bij de winteruitverkoop lag. Dit zou voor sommige uitgevers problemen opleveren, waardoor minder games worden afgeprijst. In plaats daarvan wordt er van 16 tot en met 23 maart 2023 een lenteuitverkoop gehouden.

Tijdens de Steam Sales worden meestal duizenden games met kortingen aangeboden. Het is al jaren gebruikelijk dat deze uitverkopen meerdere malen per jaar worden gehouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in! Lekker goedkoop shoppen op Steam! Benieuwd wat voor topgames er allemaal tussen gaan zitten. Ik kan lekker kopen en proberen, en als ik niet tevreden ben kan ik binnen 2 uur gameplay een refund aanvragen, ongeacht de reden! Wat een klantvriendelijkheid. Steam is top!

0
test

@Mmo-veteran Ik doe vooral kopen en dan op m'n account laten staan lol. Meestal ga ik een jaartje fanatiek pc-gamen wanneer ik een nieuwe game-pc koop. Zal ergens de komende paar jaar wel weer gebeuren. Dan heb ik mij toch een schat aan games klaarliggen! (om nog maar te zwijgen over de gratis Epic Games Store-spellen die ik bijna wekelijks claim).

0
test

@MichelMusters Ja die vergeet ik dus gewoon te claimen. Ga ik vanaf nu ook maar weer doen, bedankt voor de tip!

0
test

@MichelMusters Ja, inderdaad, die enorme Epic Games backlog :-)! Ik heb denk ik 5% van m'n geclaimde games gespeeld (o.a. Subnautica, Deliverance: Kingdom Come, Second Extinction, Abzu). Momenteel is Gloomhaven gratis te claimen, en ik ben na 2 avonden tutorials doorlopen redelijk hooked. Ook veel zin om die multiplayer op te pakken.

0
test

Hier heb ik zin in!

0

Aanbevolen voor jou