Valve komt met wedstrijd voor map-makers Portal 2 | Gamer.nl

Valve komt met wedstrijd voor map-makers Portal 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste en tweede prijs van de Portal 2 Summer Mapping Initiative bestaat uit een "ultiem Portal 2-cadeaupakket met handtekeningen van de ontwikkelaars". Bovendien worden de maps extra onder de aandacht gebracht op ThinkWithPortals.com. 

Maps worden onder andere beoordeeld op hun uiterlijk, details, innovatief en fantasierijk design, speelbaarheid, speelplezier en complexiteit. Daarbij benadrukt Valve dat een complexere puzzel niet per se een betere puzzel is: de inzendingen worden gespeeld en beoordeeld door spelers van allerlei niveaus. 

Regels

De inzendingen moeten aan een aantal regels voldoen om te worden geaccepteerd. Zo moeten ze voor zes juni worden ingeleverd, mogen ze geen custom onderdelen bevatten, moeten ze zonder glitches in de game of in de Source-engine uit te spelen zijn en moeten ze een toegangs- en uitgangslift hebben. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou