'Valve komt met nieuwe Counter-Strike' | Gamer.nl

'Valve komt met nieuwe Counter-Strike' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Verschillende andere bronnen melden hetzelfde nieuws. Valve zou een aantal spelers hebben uitgenodigd om op zijn kantoor Global Offensive te komen proberen en de ontwikkelaar feedback te geven. Zij zouden hiervoor geen geheimhoudingsclausule hebben hoeven tekenen. Het enige wat Valve vroeg was of de spelers geen video's of ander beeldmateriaal van de game naar buiten wilden brengen. 

Wat Counter-Strike: Global Offensive precies inhoudt, is nog niet bekend. Meer informatie volgt in de loop van vandaag, dit stelt de Facebook-pagina van ESEA. ESEA is een grote Amerikaanse e-Sports-community. De laatst verschenen Counter-Strike game is CS: Source, dat in 2004 werd uitgebracht. Source wordt echter nog steeds door Valve ondersteund en voorzien van updates.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou