Valve kan niet alle Steam-controllers uit de Steam Sale leveren

Valve kan niet alle Steam-controllers uit de Steam Sale leveren

Vorige week kwam Valve met een deal voor de Steam-controllers met de bijgaande melding dat dit de laatste lading is. Nu blijkt echter dat Valve meer exemplaren verkocht heeft dan dat ze in huis hadden.

De Steam-controller wordt niet meer geproduceerd, werd erbij vermeld. Consumenten konden de controller voor maar 5 dollar aanschaffen, exclusief verzending. Valve heeft inmiddels meerdere bestellingen geannuleerd en geld teruggeven, omdat er niet genoeg controllers zijn voor het aantal bestellingen. Via Reddit delen mensen het bericht van Valve met betrekking tot hun geannuleerde bestelling.

Een aantal maanden geleden is er op Reddit een patent opgedoken voor een nieuwe controller van Valve. Hoewel een patent niet garandeert dat er ook daadwerkelijk iets komt, kan het een logische beslissing zijn van Valve om de productie van de eerste versie stop te zetten. Het patent is aangevraagd op 20 juni 2018, maar tot er een officiële aankondiging is geweest kan er niet met zekerheid gezegd worden dat er ook een nieuwe controller komt.

controller
controller
controller

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Steam controller is best een slim ontwerp en de touch pads werken erg goed. Ik gebruik 'm alleen meer om te browsen dan om te gamen en als ik een sporadisch controller nodig heb gebruik eigenlijk ik altijd een Playstation model controller.

0
test

Ik heb 'm nooit aangeschaft. Ik gebruik voor de fighters een dualshock 4 of een arcade stick. Voor de meeste andere games ern Xbox one controller vanwege de betere dekking onder Windows.

0
test

@darkmanwls Voor de PS4 controller kan ik DS4 Windows aanraden, gratis software die de input van de dualshock 4 omzet naar xbox 360, ideaal als je de controller wilt gebruiken in games die moeilijk doen met deze input.

0
test

@MelvinChowder Ik ken de software, helaas levert die weer andere problemen op zoals bijvoorbeeld een minimale, maar merkbare input lag, die merk je in t gros van de games niet maar wel bij fighting games. Bovendien is t gekloot wat t mij niet waard is. De meeste fighters ondersteunen gelukkig de ds4 standaard, en voor andere games is de xbox one controller ook prima. Ik weet dat in andere artikelen ik altijd zeg dat ik de ds4 beter vind en dat is ook zo om 1 reden, de dpad. Zodra ik die niet nodig heb of in ieder geval niet heel intensief, dan is het mij werkelijk om het even of ik met een ds4 speel of met een xbox one controller.

0

Aanbevolen voor jou