Valve introduceert microtransacties voor Team Fortress 2 | Gamer.nl

Valve introduceert microtransacties voor Team Fortress 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het eerste pakket dat te koop is voor spelers bevat 65 nieuwe items, waaronder verschillende wapens voor vijf van de negen cla es, en een aantal nieuwe hoofddeksels.

De microtransacties stellen niet alleen Valve in staat om inkomsten te genereren, maar ook de spelers zelf, die met het systeem hun eigen gemaakte creaties kunnen verkopen. Deze functionaliteit is op dit moment echter nog niet aanwezig. Hoe deze optie precies in zijn werk gaat zal binnenkort bekend worden gemaakt, aldus Valve. Ook kunnen spelers na de update in-game items met elkaar uitwi elen.

Over de invloed van microtransacties op spelers die hier geen geld aan willen uitgeven, zei het bedrijf het volgende: “We willen er zeker van zijn dat onze consumenten nog altijd een geweldige spelervaring hebben, of ze nu iets kopen of niet. Al de bestaande manieren om aan wapens en items te komen bestaan nog steeds en hier hoeft niet voor betaald te worden.”


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou